Support 24/7
  • Mobiltelefon: +40 745-250.740
  • Program: H-P: 09-20
  • Sz: 10-14
Contact service
  • Mobiltelefon: +40 745-250.740
  • Program: H-P: 09-20
  • Sz: 10-14

Fizetési módok


Több módja is van annak, hogy az eXplosiv.hu oldalon fizetni tudjon:

– Banki átutalás

– Online kártyás kifizetés

– PayPal (hamarosan)

Banki átutalás azután történik, amiután az eXplosiv kiállította Önnek a rendelésére vonatkozó proforma számlát, amit e-mailben fog megkapni. A szállítás azután fog megtörténni, miután megkaptuk a kifizetési bizonylatot.
Bankszámlaszám adataink:

Bank: Raiffeisen Bank – Gheorgheni

Számlaszám: RO25RZBR0000060004519561

Adószám: RO16227310

Online kártyás kifizetés – EuPlatesc (Visa / Maestro / Mastercard).

Ha az “Online bankkártya” fizetési módot választotta, akkor ki kell töltenie egy űrlapot a kártya adataival a biztonságos fizetés-feldolgozó oldalon.

– A Visa / MasterCard / MasterCard (Visa / Visa Electron és MasterCard / Maestro) hitelkártyás / betéti kártyás fizetések a 3-D Secure rendszer segítségével történnek, amelyet olyan szervezetek fejlesztettek ki, amelyek online tranzakciókat biztosítanak ugyanolyan biztonsággal, mintha egy ATM-nél vagy fizikai környezetben fizetnénk.

– A “3-D Secure” először biztosítja, hogy a kártyáddal kapcsolatos adatait semmilyen módon nem továbbítják vagy tárolják a webhely szerverein vagy a fizetési processzor szerverein, ezeket az adatokat közvetlenül a Visa és a MasterCard rendszerbe kell bevinni.

Fontos tudni, hogy tranzakciós illeték nem terheli a rendelést!

PayPal – Ha van PayPal számlája, akkor a teljes összeget nagyon egyszerűen és gyorsan ki tudja fizetni. A PayPal azonnal fizet, miután befejezte a tranzakciót, majd visszaigényli a pénzt az Ön kártyájáról. PayPal fizetés esetén a fizetés teljes összegének 3% -a. Ennek a fizetési módnak a fő előnye a Vevő adatainak biztonsága és az a tény, hogy a fizetés azonnal, maximális biztonság mellett történik.