Support 24/7
  • Mobiltelefon: +40 745-250.740
  • Program: H-P: 09-20
  • Sz: 10-14
Contact service
  • Mobiltelefon: +40 745-250.740
  • Program: H-P: 09-20
  • Sz: 10-14

30 napos elállási jog


Manapság már nem kockázatos online terméket vásárolni. eXplosiv bátorítja Önt, hogy nálunk vásároljon, mivel, ha probléma merül fel a termékkel kapcsolatban, amilyen könnyen rendelte, épp oly egyszerüen vissza is küldheti nekünk, függetlenül attól, hogy Ön fizikai vagy jogi személy. Ha nem elégedett a termékkel, az átvételtől számtott 30 naptári napon belül visszaküldheti.

Hogyan tudja visszaküldeni az explosivtol vásárolt terméket?

Visszaküldés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal. Több változatot kínálunk egy termék visszaküldése esetén:

1.termék cseréje azonos termékre (más szín, illetve méret)

2.termék cseréje más termékre

3.termékért fizetett összeg visszatérítése

Ebben az esetben az utalás a termék raktárunkba való megérkezésétől és átvételétől számított 14 naptári napon belül fog megtörténni.

A visszaküldött termék szállítási díja Önt terheli.

Ha termékhelyettesítésre kerül sor, az újabb szállítási költség az eXplosiv-ot terheli.

A visszaküldendő termék meg kell feleljen minden követelménynek.

Követelmények:

A visszaküldött termék minden esetben ugyanabban az állapotban kell legyen, mint ahogyan Ön átvette. Eszerint nem tudunk visszavenni olyan terméket, melyek karcokat, ütéseket, sérüléseket tartalmaznak, továbbá mindig az eredeti dobozában kérjük visszaküldeni, az összes eredeti tartozékával együtt.

Ha egy termékből nagyobb mennyiséget vásárolt, és az összeset szeretné visszaküldeni, akkor csak az egyik termék lehet felbontva.

Ha a beszerzett áruval ajándékot is küldtünk Önnek, kérjük azt is küldje vissza.